[Téma] Advance Impess 3 -popruhy
Zdravím,
dnes jsem na mezi testoval nově pořízenou sedačku Advance Impress 3. Přes spoustu dobrých referencí jsem byl dost zklamán s konstrukcí nožních popruhů. Už při krátkém pobíhání a nasedání do sedačky, silně řeže do rozkroku a třísel, a to i v případě, že jsem si popruhy správně srovnal a pak na ně pro zkoušku nasadil i mirelon. Není možné že by si na tyto problémy nikdo nestěžoval, aspoň jsem před koupí nic takového nezaregistroval. Přesedlal jsem na ni ze Success 2 a tam jsem takové problémy neměl, i když konstrukce popruhů byla obdobná.
Má na toto někdo nějakou vychytávku? Třeba něco jako všití dalšího nožního popruhu, který obepne stehno a zabrání tím svěšení celé váhy do dvou úzkých pásků?
Díky za věcné rady, Jarda.
-
1 RE: Advance Impess 3 -popruhy
Ahoj, nechci být za chytráka, ale... I3 je sedačka na přelety. Chápu, že to může být nepříjemné při dlouhém poskakování na mezi, ale za letu je velmi pohodlná, měl jsem přes 3 roky. Když má věc svůj specifický účel a tím směrem má silné stránky, někde asi bude mít i slabé. Neříkám, že to nešlo vymyslet líp, ale pro dlouhé přelety svůj účel splňuje dle mého na 110%. To je jako chtít u Ferrari velký kufr :-)
-
2 RE: Advance Impess 3 -popruhy
Presne, je to sedacka na prelety.
Da sa ale tomu kusok pomoct, v cyklosporte si kup 2ks take tie penovo-neoprenove navleky, co idu na zadnu vidlicu ako ochrana pred retazou. Byva to na suchac.