[Téma] XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Jsme v pohotovosti, zvazujeme vypsani vikendoveho kola do oblasti Krusne hory/Stredohori, uvidime, jak se budou vyvijet predpovedi pocasi.
Prubezne informace take na FCB http://www.facebook.com/pages/XRace-Nomad-Cup-2012/186734348103120
Web souteze bude venku behem dneska.
-
1 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Web souteze byl spusten
https://www.xcontest.org/xrace-nomad-cup/
je mozne se registrovat.
Jen upresnim, ze registrace se tyka celeho serialu - tj. chcete-li se zucastnit nejakeho zavodu Nomad Cupu v prubehu letosni sezony.
Registrace vas ale nezavazuje k ucasti na jednotlivem zavode, to uz je na vasem uvazeni - nicneme pred ucasti na zavode je nutne byt zaregistrovan.
-
2 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
čau, pokud byste hledali místo pro HQ v Podkrkonoší, nabízím učebnu Fly4You v Semilech čp.214, zdarma pro pořadatele. ihned 8 míst na spaní, možné zřídit další. radar
-
3 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Ahoj Radare, diky moc za nabidku, snad jednou vyjde pekne krkonosske pocasi a vyuzijem to :). Diky
-
4 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
rád bych se registroval pod stejnou přezdívkou a heslem co mám v XC contes. Bohužel mi to nejde, nebo něco dělám blbě.
-
5 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Boeingu, a zkoušíš se registrovat už přihlášenej vpravo nahoře? - Teď jsem to z čistě experimentálních důvodů vyzkoušel a funguje to v pohodě.
-
6 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Boeing: Hanzik ma samozrejme pravdu. Je to stejne jako kdyz se registrujes do noveho rocniku CPP, tj. pokud jiz jsi na XContestu registrovan, mel bys byt prihlasen a nic znovu vyplnovat nemusis!
-
7 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Děkuji.
Mněli jste samozřejmně pravdu ! Už jsem přihlášen.
-
8 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Předpověď se nám zkomplikovala a počasí nevypadá sice přímo neletově, nicméně nikoliv na kvalitní závod. Termín 26.4. - 1.5. tedy rušíme.
-
9 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Rozumné rozhodnutí, díky. Moc se těším na počasí a další termín.
-
10 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Možná by nakonec bylo nejlepší NEVYHLÁSIT závod s klouzavým termínem na každý víkend. Vypadá to, že to způsobuje, že ŽÁDNÝ z možných termínů nebude letový :-) přesně podle pravidla: "Chceš li zavlažit poušť, uspořádej tam závody." (btw. do De Aar už na závody taky nikdy nepojedu)
-
11 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
jojo - aneb kterak elegantně zařídit, aby si pracující lid o vikendu nezalital:)
-
12 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
V otázce přírody bychom se měli inspirovat u přírodních národů, jak oni tyto záležitosti řeší.
A myslím, že co mi moje znalosti sahají, řeší to všichni tak nějak stejně - obětí.
Někdy zápalnou, jindy krvavou .. podle nátury a zvyklostí.
Oni tedy někteří se snažili věc řešit preventivně - např. Bybylóňané prováděli před sezónou rituální soulože, aby přivodili dobrou úrodu a plodnost.
Takže teď se jen dohodnout, kdo bude dělat velekněze a kdo toho berana.
-
13 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
V souvislosti s poslední větou předchozího příspěvku jsem se dost pobavil,napadlo vás to co mě? O oběti je tedy rozhodnuto :-))))
-
14 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
.....a velekněze by moh dělat třeba Vítek...:-))))
-
15 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
pozor Ománe abys nepřišel o piloták! :-)
-
16 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Obsazení je tedy vyřešeno, ještě zbývá otázka zda tedy rituální obětování nebo to druhé .... rituální (viz Babylóňané).
:-))) .
-
17 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
ok, pro dobrou věc jsem ochoten lecos udělat (varianta 1 by přinesla více dobrých věcí najednou). vše má ale své hranice, takže v případě babylónské varianty nominujte někoho otrlejšího, chásko :-)
-
18 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Tento víkend vypadá nadějně - poleví-li trochu na sobotu předpověď větru, uvažujeme o záfukové disciplíně ze Srebrné Gory. Neděle se slabším SV větrem vypadá také letově. Finální rozhodnutí zítra.
Registrovat se můžete na https://www.xcontest.org/xrace-nomad-cup/
-
19 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Tak s novou předpovědí Srebrná Gora padá, vítr bude sice slabší, ale více od severu. Zvažujeme více možností buď v Krkonoších, nebo ve Středohoří. Více info po obědě, až zkonzumujeme nové meteomodely:)
-
20 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Na sobotu 26.5. jsme vybrali Ještěd. Sraz v 9:30 na parkovišti 50.73712N, 15.00915E http://mapy.cz/s/3X3X. Vypíšeme trať 50 - 100 km po větru.
Těšíme se na všechny příznivce létání z kopců:)
Pokud dorazíte a nejste ještě přihlášení do Nomad Cup 2012, nezapomeňte se registrovat https://www.xcontest.org/xrace-nomad-cup/
-
21 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Jedeme zitra na ligu z Prahy 9ti mistnym transitem, mame zatim 4 volna mista pro zavodniky :). Kdybyste se chteli svezt, piste na skype petr.chromec nebo tel. 777 092 357. Odjezd orientacne kolem 7:30-8:00 rano po trase Repy - jizni spojka - Mlada Boleslav
Jinak vecer zajistime nouzovy svoz ridicu zpet k autu a transport z cile za drobny poplatek, podle poctu najetych kilometru... Vice rano na briefingu na parkovisti :)
-
22 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Nomad Cup tento vikend 4. a 5.8. bude, sraz v sobotu na Rane u Skleniku v 9.30, pravdepodobne pak pojedem na Zlatnik. Z Prahy pojede transit, je jeste 5 volnych mist - kdo chcete jet transitem, hlaste se mi.
-
23 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Nazdárek. Nevíte prosím někdo, kdo jste teď byl na Černý, jesli je tam pořád ta zmatečná objížka do Janských lázních? Platí pořád, že jediná cesta, jak se dostat do Jánek k lanovce, je přes Svobodu nad Úpou? Dík
-
24 RE: XRace Nomad Cup tento (prodlouzeny) vikend?
Podle nasich informaci tam porad je, tj, bude potreba to objet...