[Téma] víkendová Jeviněves
-
1 RE: víkendová Jeviněves
Supééér.. Fakt pěkný a před tvým uměním groundhandligu smekám... fakt paráda..
-
2 RE: víkendová Jeviněves
Parada Jirko, uz se tam na tu vasi mez musim taky prijet podivat ;)
-
3 RE: víkendová Jeviněves
objevil sem podobnou mezicku kolem 36km dalnice smerem na vary. je to na jih. to by stalo za to to zkusit.
-
4 RE: víkendová Jeviněves
Hodíš nám souřadnice?
-
5 polachp »PM | Zasláno: 19.02.2012 * 20:19
...znáš ji... řevničov :-)
... třeba: http://www.pg-leonardo.cz/leonardo/flight/1245
...to jsem zvědav, jak dlouho ten příspěvek tady vydrží ;-)
-
6 RE: víkendová Jeviněves
Dovolim si odpovedet za Sakala, protoze tento jeho napad se probiral i jinde: www.mapy.cz
Ovsem pouzitelnost pro letani dosud nevyzkousena a podle soudu nekterych pilotu nijak zvlast slibna...
-
7 RE: víkendová Jeviněves
Ano tak je to to co jsem myslel. Ještě jsem tam nelítal, ale znám piloty kteří tam svahovali.
Prý je to pěkná mezička. Netuším ovšem komu pozemky patří atd. a jestli je tam létání povolené...
Díky Wolfe a Petře za info. Až bude počasí tak to tam zajedu taky testnout a poreferuju.
-
8 RE: víkendová Jeviněves
No jen bych upozornil, ze to co odkazoval wolf, tedy revnicov, je teren pred mnoha lety objeveny legendarnim Petrem Dvorakem a sporadicky vyuzivany. Ten sakaluv napad (viz odkaz na mapy) je asi 10km blize k Praze a imho tam nikdy nikdo neletel ;)
-
9 RE: víkendová Jeviněves
No jestli je to vedle Kačice,já tam vidím dráty.:-(
-
10 RE: víkendová Jeviněves
Na Řevničovské hrance létám přes dva roky viz moje lety . Se starostou jsem se dohodl a umožnil nám sekat na startovačce trávu. Protože se hrana nachází v přírodním parku Džbán tak nějakém likvidaci křoví či náletů nechtěl ani slyšet. Hrana není moc velká takže musí svižně funět což komplikuje starty protože nelze slézt pod hranu a musí se startovat z vrchu! Druhý problém je směr větru JJV ten moc často nefouká. Ale když se za daří tak polétání je tam velice hezké.
Na Kačickou hranu se podívám a poreferuji.
-
11 RE: víkendová Jeviněves
JJV? to bude asi chyba, spis JJZ, ne?
-
12 RE: víkendová Jeviněves
Omlouvám se za mystifikaci samozřejmě JJZ. Jen pozor, když se budete koukat na vítr na Rané a budete si říkat to by ještě šlo tak to zaručeně už nepůjde! Vrchol kopec je skoro o 70m výš a je to tam nějak divně nafukované. Nikdy jsem tam nezažil něco jako večerní pasátek prostě to tam k večeru na hoře vypnou a hotovo vymalováno.